HiLux weer klaar en voorbereidingen Balkan

Na de problemen met de motor van de HiLux vlak voor de Breslau Rallye afgelopen juli, hebben we de auto naar 4×4 Service Valkenburg gebracht. Zij racen met eenzelfde auto en hebben hier veel ervaring mee. De monteurs daar hebben hard gewerkt aan de HiLux en met hun expertise zijn ook een aantal modificaties doorgevoerd. De HiLux heeft intussen alweer een aantal kilometers gereden met het nieuwe blok en deze loopt als nooit tevoren! Een prettig gevoel met de Balkan Offroad Rallye in het vooruitzicht. Bedankt Maurice en 4×4 Service Valkenburg voor jullie hulp! 

Bert heeft de HiLux deze week teruggebracht naar Linschoten, waar nog de laatste dingetjes gedaan gaan worden voordat we vertrekken richting Bulgarije. Ook zijn we bezig met het verzamelen van de onderdelen en andere benodigdheden. 

De auto en onderdelen gaan mee met het transport van 4×4 Centrum Ermelo. Zij zorgen ervoor dat in totaal 5 Nederlandse raceauto’s (inclusief onze HiLux) vervoerd worden naar het eerste bivak in Borovets. Wij vliegen met ons team op 8 september a.s. naar Bulgarije voor de 8-daagse rally. Het belooft een prachtige route van circa 2.000 kilometer te worden door de Bulgaarse berglandschappen richting de Zwarte Zee. De komende tijd gaan we weer regelmatig updates plaatsen van onze belevenissen, hopelijk wat positiever dan de laatste tijd.. 😉 Wij hebben er in ieder geval zin in!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *