Bite verruilt Toyota HiLux voor Bowler Nemesis

Wie het Offroad nieuws een beetje volgt, heeft het bericht waarschijnlijk al voorbij zien komen; Bite Rallysport ruilt de Toyota HiLux in voor een Bowler Nemesis!

Tijdens de winterstop zijn er een aantal wisselingen geweest in het Offroad wereldje. Na de Balkan Offroad Rallye was Bert op zoek naar een ander wapen om de strijd mee aan te gaan. Deze vond hij in de Bowler Nemesis die eerder in het bezit was van Herman Jasper. In de afgelopen twee jaar hebben we de Nemesis in Bulgarije van dichtbij in actie gezien en dat zag er goed uit. Toen de zwarte Nemesis te koop kwam, was dit een mooie stap voor Bite Rallysport. De auto wordt door team DORRT eerst grondig onder handen genomen, voordat we aan de start staan van een nieuw avontuur.

Intussen is de HiLux verkocht aan het team van 4×4 Service Valkenburg, die afgelopen jaar ook de motorrevisie aan de HiLux uitvoerden. De verwachting is dat we Maurice & Maurice in de toekomst wel tegen gaan komen bij een rally.

We gaan gezamenlijk met de mannen van DORRT een team vormen, waarschijnlijk gaan we onder een nieuwe teamnaam verder. Tijdens de wedstrijden maken we ook gebruik van hun expertise en service om beide Nemesissen optimaal aan de start (en finish) te krijgen.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Deel

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *