De deadline is gesteld, Havelte here we come!

Na de problemen van afgelopen jaar wordt de HiLux op het moment grondig onder handen genomen. Er wordt gewerkt aan het motorblok, de koppeling, de turbo, de assen etc. De auto lijkt meer op een puzzelstukje dan een compleet geheel.. De nieuwe en aangepaste onderdelen druppelen langzaam binnen en hopelijk gaat de HiLux, met behulp van de monteurs van Autobedrijf van Eijk, weer langzaam een compleet en vooral verbeterd geheel vormen.

Om de druk nog iets op te voeren hebben we alvast ingeschreven voor de VHC Offroad Rally in Havelte op 2 & 3 April.. Bert & Ivon zijn op dat moment in het buitenland, daarom stapt Service Engineer André in voor de eerste test van de aangepaste HiLux. Het zware zand en de altijd uitdagende route van het militaire oefenterrein in Havelte vormen een mooie uitdaging voor team en auto. De wedstrijd wordt verreden over twee wedstrijddagen en de HiLux start vanaf een 21e startplek.

We houden u op de hoogte over de vorderingen. Meer informatie over de VHC Offroad Rally in Havelte is te vinden op de website van het NK Offroad Racing.

 

Deel

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *