De teleurstelling is groot…

De voorbereidingen voor de Breslau Rallye waren in volle gang. De motor van de HiLux is volledig gereviseerd, voorzien van een nieuwe turbo en ge-update motormanagement. Intussen waren de meeste spullen en onderdelen al opgezocht en klaargezet voor het vertrek a.s. donderdag richting Polen. 

Afgelopen zaterdag werd een proefrit gemaakt om de motor in te rijden en te kijken of alles goed was. Helaas eindigde deze middag met een behoorlijke domper. Vlakbij huis begon de motor te tikken/ratelen… Een zeer onprettig geluid… Bij nader onderzoek bleek dat de derde cilinder de oorzaak was en behoorlijke schade gemaakt heeft..

Een dergelijk probleem valt niet voor de start van de rally (a.s. zaterdag) op te lossen, wat helaas inhoudt dat we niet kunnen deelnemen.. De teleurstelling is groot, we hadden ons verheugd op een mooie rally na de problemen van afgelopen jaar. Het lijkt ons voorlopig nog niet gegund. De komende tijd gaan we een oplossing zoeken voor dit probleem en kijken we vooruit naar de Balkan Offroad Rallye in Bulgarije die gepland staat voor september.

Intussen wensen wij de overige deelnemers aan de Breslau Rallye veel plezier en succes!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *