Eric Dietz

Coureur Toyota RAV4

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam en momenteel ben ik algemeen directeur van een bedrijf dat textiel verhuurt en wast voor verpleeghuizen. In 2008 kwam ik door mijn deelname aan (en het winnen van!) de Heroes Legend in een Toyota LandCruiser HZJ78 voor het eerst in aanraking met de offroadwereld. Daarna volgde de Libya Rally die plaatsvond in Tunesië, waarin we in een zwaar deelnemersveld met onze oude Toyota net buiten het podium eindigden.

In 2011 hebben we in de Touareg Rally te Marokko voor het eerst met de RAV4 Desert Proto deelgenomen. In 2012 met Maarten als navigator de Libya Rally in Marokko gereden en afgelopen september samen met Bert meegedaan aan het NK Offroad Racing, maar helaas eindigden we daar op zijn kop..

Wat ik geweldig vindt aan het Bite Rallysport-team is dat we samen heel veel kennis hebben, maar wellicht nog meer enthousiasme! Gezanenlijk streven we een tweetal doelen na; naast veel plezier hebben, willen we iedereen deel kunnen laten nemen in een fantastische beleving: de offroadsport. Natuurlijk willen we als team uiteindelijk Le Dakar rijden en uiteraard ook winnen! Als chauffeur van de Toyota RAV4 Proto zal ik alles inzetten om dit doel te gaan verwezenlijken.