Janine van Kempen

Navigator en verantwoordelijk voor social media

Net als mijn broer André ben ik opgegroeid met de offroadsport. Op jonge leeftijd waren wij al wij te vinden bij offroadevenementen en/of -wedstrijden. Intussen heb ik de offroadwereld al op diverse manieren meegemaakt; van het deelnemen aan wedstrijden, official zijn langs het parcours, fotograferen van het spektakel,  tot meehelpen bij het organiseren van de wedstrijden.  Samen met André heb ik een aantal jaar deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Offroad Racing en hebben wij verschillende rally’s gereden.

In eerste instantie heb ik voor Bite Rallysport een aantal administratieve taken op mij genomen, zoals het regelen van de inschrijvingen en overige papierwinkel voor de rally’s. Daarnaast zorg ik ervoor dat de website en social media met enige regelmaat geupdate worden. Toen Bert op zoek was naar een nieuwe navigator was de keuze voor mij snel gemaakt. Het blijft altijd leuk om de navigator-stoel in te kunnen vullen. Hopelijk kunnen we gezamenlijk een aantal mooie resultaten neerzetten.