Team

Bert Mourik

Teameigenaar en coureur Toyota HiLux

Mijn hele leven ben ik al bezig met auto’s, motoren en alles wat er onder de motorkap te sleutelen is. Na het behalen van de IVA (commerciële en managementgerichte opleiding voor automotive- en watersportbranche) heb ik onder andere twee jaar gewerkt bij Tridec als commercieel manager.

André van Kempen

Service engineer en verantwoordelijk voor de bouw van de Toyota HiLux

Ik weet niet beter of mijn leven draait om auto’s en de offroadsport, zodra ik met mijn voeten bij de pedalen kon, reed ik al in rallyauto’s. In het dagelijks leven werk ik als professioneel brandweerman op Schiphol en in mijn vrije tijd heb ik diverse rally’s gereden in binnen- en buitenland.

Janine van Kempen

Navigator en verantwoordelijk voor social media

Net als mijn broer André ben ik opgegroeid met de offroadsport. Op jonge leeftijd waren wij al te vinden bij offroadevenementen en/of -wedstrijden. Intussen heb ik de offroadwereld al op diverse manieren meegemaakt;

Ivon Mourik

Mental coach, allround support en fotograaf

Anders dan de rest van het team ben ik niet opgegroeid tussen de auto’s of in een garage.. Maar toen ik 5 jaar geleden Bert leerde kennen en het offroadwereldje zo’n beetje ingetrokken ben, groeide ook de interesse in de rallysport.

Maarten van Eijk

Service engineer, coach en voormalig navigator

Enkele jaren geleden heeft mijn zoon het autobedrijf overgenomen waar ik bijna mijn hele werkende leven eigenaar van ben geweest. Hiernaast was ik geruime tijd voorzitter van de KNAF sectie Terreinsport en fanatiek deelnemer aan diverse rally’s, waaronder meerdere malen de Dakar Rally in Afrika.

Eric Dietz

Coureur Toyota RAV4

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam en momenteel ben ik algemeen directeur van een bedrijf dat textiel verhuurt en wast voor verpleeghuizen. In 2008 kwam ik door mijn deelname aan (en het winnen van!) de Heroes Legend in een Toyota LandCruiser HZJ78 voor het eerst in aanraking met de offroadwereld.

Sjoerd Schippers

Service engineer

Na een opleiding MTS motorvoertuigtechniek heb ik diverse functies in de auto- en motorbranche gehad. Een daarvan was redacteur bij Moto73, voor motorliefhebbers een bekend blad. Nu werk ik als bedrijfsleider bij een autobandenbedrijf, dus kan ik oprecht zeggen dat ik veel kennis van auto’s heb en een echte bandenspecialist ben.

Steef Somers

Coureur/navigator assistentievoertuig

Naast mijn afwisselende werk als dierenarts heb ik ook fysieke uitdaging nodig. In 2004 ging ik voor het eerst met Robert de woestijn in op de motor. In 2007 en 2008 deden we mee aan de Heroes Legend Rally. Na deze rally heb ik er nog een vijftal gereden, allemaal op de motor. Improviseren, repareren en navigeren heb ik tijdens deze rally’s zeker geleerd!

Robert voor de Poorte

Coureur/navigator assistentievoertuig

Na de grafische MTS en Grafisch Management ben ik inmiddels 20 jaar werkzaam in deze branche, waarvan 17 jaar als eigenaar van een vormgeversbureau en tevens 8 jaar van een beletteringsstudio. Naast vele jaren roadbook ritten op de motor en wat spelerij met Landrovers ben ik in 2004 samen met Steef op de motor de Noordelijke Sahara ingetrokken.